Merhaba,
Label

23 Nisan Sosyal Sorumluluk Projesi Hakkında

24.04.2015

Türk Hematoloji Derneği sosyal sorumluluk projesi kapsamında 21.04.2015 tarihinde Afşin ilçesi Çobanbeyli köyündeki Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

Eğitime her zaman önem veren THD, her yıl sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi eğitim kurumlarına yardımda bulunmaktadır.  Her yıl bu kapsamda bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmektedir. Çobanbeyli Cumhuriyet İlköğretim Okulu müdürünün derneğimizde yaptığı çağrı sonrası yönetim kurulu bu talebi değerlendirdi ve bilgisayar sınıfını yenilemek, çocuklara hediyeler vermek ve kütüphaneye kitap yardımda bulunmak için Afşin’i seçti. THD Yönetim Kurulu, bu sene Çobanbeyli İlköğretim Okulu’na 7 masaüstü ve 3 laptop bilgisayar yardımında bulunarak bilgisayar sınıfını yeniledi, kütüphaneleri için 100 adet kitap aldı ve anasınıfı öğrencilerine de çeşitli kırtasiye ve oyuncak hediyeler verdi. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ve sosyal sorumluluk etkinlikleri doğrultusunda derneğimizi temsilen THD İkinci Başkanı Prof. Dr. Hale Ören, dernek müdürü İpek Durusu ve dernek çalışanı Sena Yavuz’un katılımlarıyla Afşin Çobanbeyli Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret etti. Afşin’e gelen THD yetkililerine teşekkür eden Afşin Milli Eğitim Müdürü Mahir Turan ve okul müdürü Bekir Kılınç THD’nin bu yardımından ve Afşin’e gelmelerinden çok memnun olduklarını belirtti ve tüm öğrenciler aldıkları hediye sonrası teker teker teşekkür etti.  Proje sonrası çıkan bazı haberler ve fotoğraflar aşağıda yer almaktadır.

Saygılarımızla 

THD Yönetim Kurulu,

http://www.hurriyet.com.tr/yerel-haberler/Kahramanmaras-Haberleri/turk-hematoloji-dernegi-nden-afsinli-ogrenciler_96298

http://www.milliyet.com.tr/turk-hematoloji-dernegi-nden-afsinli-kahramanmaras-yerelhaber-740757/

http://www.sanalbasin.com/turk-hematoloji-dernegi-23-nisan-etkinlikleri-icin-afsine-geliyor-9440580/

http://www.yesilafsin.com/bolge-haberleri/turk-hematoloji-derneginden-afsinli-ogrencilere-destek-h8478.html

http://www.radikal.com.tr/kahramanmaras_haber/turk_hematoloji_derneginden_egitime_destek-1340888

http://www.yorumgazetesi.com/turk_hematoloji_derneginden_egitime_destek-27867-haber-37-eu.html#.VTeoXROsX7U